Som vanlig ser man fram mot neste års jaktuke i september. Og med bakgrunn i den mistrøstige jaktuka 2018 med regn, vind, lav temperatur og kun 2 ryper sett på vingene, var det med ekstra store forventninger jeg så fram til årets jaktuke. I år hadde jeg sammen med min jaktkompis leid oss terreng fra Folla utmarkslag: vel 60000 mål med hytte og det hele.

Vi hadde 2 periode fra og med 15 september. Dager før jakta skulle begynne, satte det inn med årets regnværsdager. Det regna ned i bøtter og spann. For å si det sånn: vi gav opp etter 2 dager! Det var vått, vått, vått. Og ikke så vi ei eneste rype og i tillegg var terrenget av en helt annen beskaffenhet enn vi hadde trodd. Det var «gaupeterreng» som passet bedre for spreke 30-åringer enn for oss godt voksne karer.

Så dett var dett…..Vi får satse på bedre dager senere i høst.